Home

Badmintonners winnen met 7-1

Biddinghuizen - 8 oktober 2007.  BAS 1 mocht op deze zondag thuis tegen Nijkerk 4 aantreden. Uitgerust en vol goede moed konden de heren, Rik Verstappen en Danny Schutte, beginnen voor de single.

Beide heren hadden in de eerste set weinig problemen. Rik kreeg in de tweede set concentratieproblemen en moest ook nog een derde set spelen om de wedstrijd te winnen. Danny speelde een zeer sterke tweede set en met weinig problemen liep hij met een brede glimlach als winnaar de baan af.

Dames
Kim van Brussel van de eerste dame die de baan op ging. Met weinig commentaar wist ze deze winnend af te sluiten. Sabrina Tegelaers mocht na de zware partij van Rik ook de baan op. Moeizaam en ontevreden kwam ze winnend van de baan. 4-0 was inmiddels de tussenstand, geen reden tot klagen. De herendubbel kon al de beslissing brengen. Helaas kon het goede spel van de single in de dubbel niet gespeeld worden, 4-1. De dames begonnen hun dubbel goed, echter hadden ze in de tweede set moeite met de tactische wijzigingen van de tegenstanders. In de derde set wisten ze aan de hand van de tips van de zijkant, deze winnend naar zich toe te trekken.

Mixen
De mixen werden op een goed niveau gespeeld, Danny en Sabrina speelden een leuke, sterke en spannende partij, de tweede en laatste set moest in een verlenging gespeeld worden, maar koelbloedig werd korte metten met de tegenstander gemaakt, 23-21. Rik en Kim hadden meer moeite om winnend de baan af te lopen, na een makkelijke eerste set, speelden de concentratieproblemen weer op bij beide spelers. Er was een derde set nodig, die weer gemakkelijk gewonnen werd. Door deze laatste wedstrijd is de eindstand van deze middag 7-1.

Eerbeek
Volgende week zondag wordt er bij Wormense SV 3 te Eerbeek gespeeld, om 09.30 uur. Leuk dat er weer trouwe supporters waren voor de aanmoedigingen en de tactische aanwijzingen, tot de volgende thuiswedstrijd: zondag 4 november.

BAS Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat