Home

Bas Badminton wint eerste wedstrijd

Biddinghuizen - 25 september 2007.  Na een lange rustperiode mocht BAS Badminton 1 eindelijk weer de baan op, het team speelde niet helemaal in de oude teamopstelling, Danny Schutte debuteerde in team 1.

Er werd gespeeld tegen BC Amersfoort, er werd niet in de BAS tenues gespeeld, Jan van Breen, de oom van de debutant, heeft de sponsoring van het eerste team op zich genomen. Het team is hier de sponsor erg dankbaar voor.

Zoals gewoonlijk mochten de heren het spits afbijten. Rik Verstappen en Danny Schutte startten zeer voortvarend, Danny verloor zijn eerste set net met 2 punten verschil en Rik wist te winnen.

De tweede set liep voor beide heren net iets minder, ze verloren. Danny had als debutant naar behoren gespeeld, helaas leverde het net niet de winst op. Rik sloot de derde set positief af. De tussenstand was nu 1-1.

Vervolgens speelden de dames, Sabrina Tegelaers en Kim van Brussel. Zij startten net als de heren erg goed, ze wonnen beiden hun sets overtuigend met respectievelijk 21-7 21-7, 21-7 21-8, de tussenstand was nu 3-1 voor BAS.

Rik en Danny speelden hun 1ste dubbel van het seizoen en ondanks de korte voorbereiding was het een spannende 1ste set, slechts met 2 punten verschil werd deze verloren. Na wat tactische wijzigingen werd de 2de en 3de set gewonnen. Ook de damesdubbel werd gewonnen, maar naar eigen zeggen was het niveau nog niet wat het moest zijn.

Na de mixwedstrijden stond er een 6-2 overwinning op het scorebord.

Door deze overwinning is het team goed begonnen aan een nieuw seizoen met een nieuwe sponsor.

Volgende week staat de eerste uitwedstrijd op het programma.


BAS Badminton 1

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat