Home

Badmintonners in Nunspeet

Biddinghuizen - 2 april 2007.  Net als voorgaande jaren ging ook deze keer weer een grote groep badmintonnertjes richting Nunspeet, om daar het jaarlijkse jeugdtoernooi te spelen.

Gelukkig waren ook deze keer weer voldoende ouders bereid om de kinderen te brengen en/of te halen. Zaterdagochtend om 8.15 stonden de auto’s klaar. Eenmaal aangekomen in Nunspeet konden de kinderen alvast overslaan en “hun” stoelen claimen.

De ouders en begeleiders konden de dag beginnen met een heerlijk kopje koffie.

Sommige kinderen konden ‘s ochtends meteen al vol aan bak met de eerste partijen, terwijl anderen een paar uur moesten wachten. Gelukkig kon iedereen zich goed vermaken tussen de partijen. Sommigen gingen kijken bij een andere speler die moest spelen, anderen wilden dolgraag een of meerdere wedstrijden tellen.

Het gebeurde regelmatig dat er een teller van BAS langs de baan stond. Ook de begeleiders stonden kinderen aan te moedigen of te helpen bij het tellen.

Na vele uren spelen waren er een aantal kinderen met een prijs. Ook voor de kinderen zonder prijs was er iets, want iedereen kreeg een vaantje mee naar huis.

Aan het einde mochten de spelers op de foto. BAS Badminton bedankt alle ouders die hebben gereden en de supporters.

BAS Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat