Home

Gelijkspel in Spakenburg

Biddinghuizen - 24 januari 2007.  De badmintonners van BAS Badminton hebben het afgelopen weekend met 4-4 gelijk gespeeld tegen Sjeve Sjuttel uit Bunschoten-Spakenburg.

De vaste verslaggever van BAS Badminton was dit weekend niet aanwezig en vandaar ontving de BHZ-Net redactie het verslag later als gebruikelijk.

Zoals vorige week al te lezen was, is Bart van der Meer op vakantie en kon hij ook dit weekend niet de wedstrijd tegen Sjeve Sjuttel uit Bunschoten-Spakenburg spelen.

Hij werd wel gemist en dan met name voor de goede stukjes die die voor de krant en BHZ-net schrijft, zodat velen van jullie kunnen lezen hoe we de wedstrijden gespeeld hebben. Dus hierbij aan lezers van de o.a Biddinghuizen Actueel mijn excuses voor het niet op tijd inleveren van dit stukje.


In de wedstrijd werd Bart vervangen door Danny Schutte, speler van het eerste jeugdteam. Danny heeft al eerder ingevallen en verheugde zich op deze invalbeurt, ondanks het vroege tijdstip, want we werden om zaterdag 10.00 uur verwacht bij de tegenstander.

Vrijdagavond werden de tactieken besproken, de eerdere ontmoeting met Sjeve Sjuttel was nipt gewonnen en daarom was deze bespreking goed voor de teambuilding.

Rik Verstappen begon de eerste single, het werd een grote strijd met de tegenstander, de gladde vloer en een snelle shuttle. Helaas in een spannende drie-setter moest Rik het veld verlaten met een verliespartij.

Ondertussen was Danny begonnen met zijn wedstrijd, na de wat zenuwen begon Danny goed te spelen, de shuttle werd naar alle hoeken gespeeld, helaas vielen de beslissende shuttles vaak uit. De shuttle bleek ook bij hem een moeilijkheid te zijn, net zoals bij iedereen, deze shuttle is namelijk sneller dan de shuttle waar normaal mee gespeeld wordt.

Sabrina Tegelaers begon haar wedstrijd goed, haar tegenstandster was niet opgewassen tegen het slimme spelen van Sabrina. Kim van Brussel was niet echt slim aan spelen, zij had erg veel last van de snelle shuttle, helaas kon zij na goed terugkomen in de tweede set, haar wedstrijd niet naar zich toetrekken.

Hierna konden de dubbels gespeeld worden. Rik en Danny hebben op trainingen wel eens samen gedubbeld en hadden ook veel zin om dat deze dag ook eens in een wedstrijd uit te proberen. Het was een ontzettende leuke partij, met veel mooie punten, goede rally´s en een enorm sterke tweede set, de heren liepen met een grote glimlach het veld af met een goede overwinning. Nu de dames nog, en om de stand weer gelijk te trekken naar 3-3 moest er gewonnen worden.

De wedstrijd was snel afgelopen, de punten werden snel gemaakt, zoals wel eens eerder vermeld is, er werd zakelijk gespeeld. En dat pakte goed uit voor BAS, de stand werd gelijk getrokken.

De mixen zouden het nu moeten bepalen. Rik en Kim speelden de eerste mix, het was wel een spannende strijd en er werden veel goede punten gemaakt, gelukkig vielen de meeste punten voor BAS.

Danny en Sabrina hadden meer problemen, dit seizoen hebben zij slechts eenmaal samen kunnen trainen voor de mixpartij, na wat schuivingen gingen zij steeds beter spelen, helaas mocht dat niet baten, deze wedstrijd werd verloren.

De eindstand op deze middag in Bunschoten-Spakenburg, is 4-4 geworden, een puntverlies voor BAS Badminton.

De laatste wedstrijd voor team 1 is vrijdag aanstaande, de wedstrijd zal om 20.15 uur beginnen in het Koetshuis. De tegenstander van deze laatste wedstrijd is Meulewiek 1, zij staan tot op heden nog eerste, misschien kan BAS nog een puntje halen. Voor de stand zal het niet veel uitmaken,de doelstelling van dit seizoen is gehaald.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat