Home

BAS Badminton 1 net niet tegen Hellas 1

Biddinghuizen - 16 januari 2007.  Bart de tweede heer van het team heeft besloten deze week en volgende week lekker te genieten van de zon en gelijk heeft hij.

Christopher, speler van het tweede team, maakte daardoor zijn debuut bij het eerste. Het zou deze week bij voorbaat een zware en tactische strijd worden.

Rik begon met zijn single, zoals zelf aangegeven niet sterk, maar won wel in een drie setter. Christopher heeft zijn beste beentje voor gezet maar moest helaas in een twee setter met verlies de baan verlaten.

Vooraf had Hellas het slim bekeken, ze hadden de sterkste dame de tweede single laten spelen. Bovenstaande hield in dat Sabrina haar single met gemak won.

Kim had het in haar single zwaar, helaas kwam ze met goed spel net tekort. Stand 2-2.

Rik en Christopher konden in de dubbel niet genoeg inbrengen tegen het spel van Hellas. Helaas ging deze partij verloren. Sabrina en Kim begonnen de dubbel sterk. De eerste set was goed spel, echter de tweede set was slecht zoals ze hetzelf aangaven. Door in de derde set het spel van de eerste set te hervatten wonnen ze deze partij. Stand 3-3.

Zoals wel vaker dit seizoen kwam het op de mixen aan. Rik en Kim spelen normaal gesproken de tweede mix. Dit weekend had het team ervoor gekozen om het om te draaien. Ze verloren in een drie setter waarbij het jammer was dat de punten op bepaalde momenten net de verkeerde kant opvielen.

Christopher en Sabrina hadden nog niet eerder met elkaar gespeeld en ondanks de inzet verloren ze, de eindstand was nu 3-5.

Volgende week zaterdag wordt er gespeeld tegen Sjeve Sjuttel. Deze moet gewonnen worden om niet in de onderste regionen te eindigen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat