Home

Badminton wint in Baarn

Biddinghuizen - 8 januari 2007.  Na een rustperiode van een aantal weken kon het eerste van BAS Badminton weer vol aan de bak in Baarn.

Daar werd gespeeld tegen Inside ’82. De heenwedstrijd was geëindigd in een gelijkspel, nadat BAS 4-0 uit de singles kwam.

Dit keer begon het tam minder goed aan de wedstrijd. In tegenstelling tot Rik Verstappen wist Bart van der Meer zijn single niet te winnen. Ook beide dames hadden een lastige single. Gelukkig konden Sabrina Tegelaers en Kim van Brussel wel hun single winnen. Tussenstand 3-1 voor BAS.

De beide heren begonnen niet goed aan hun dubbel. Tot halverwege de eerste set konden ze geen vat krijgen op de wedstrijd. Na een tactische aanpassing konden ze doorstomen naar de overwinning. Hiermee was in ieder geval een gelijkspel behaald. Het was nu aan de dames om het winnende punt binnen te slepen. Het beste van de damesdubbel zat aan het einde van de tweede set.

Na een lastig begin in die set zochten de dames aan het einde daarvan de zwakkere dame op. Dit resulteerde in een aantal punten. Kort hierna was de partij gespeeld en de wedstrijd gewonnen. Met de tussenstand 5-1 konden de mixen gespeeld worden.

De eerste mix met Sabrina en Bart gaat de laatste weken steeds beter. Ook vandaag was het spel goed. De echte wedstrijdscherpte was hier en daar afwezig, misschien mede doordat de overwinning al binnen was. Toch was er, vooral in de tweede set, aanvallend spel te zien. Met een klein verschil werd er verloren.

Ook Kim en Rik hadden het niet makkelijk in hun mixdubbel. Er werd gestreden voor elk punt. Helaas mocht al het gezweet niet baten. Door de verloren partij kwam de eindstand op 5-3 voor BAS Badminton uit.

Volgende week staat de wedstrijd tegen Hellas op het programma. Op zondag word om 12.00 uur afgetrapt voor de wedstrijd.

Uitslagen Senioren en Jeugd
Inside '824BAS Badminton13-5
Bas Badminton2Smash '7611-7
BAS Badminton1Flevoland 3-5
BAS Badminton2Irene46-2
Sjeve Sjuttel2BAS Badminton35-3
Harderwijk2BAS Badminton40-8


Programma
BAS Badminton1Hellas114-1-2007
Hellas 3Bas Badminton212-1-2007
Selby1BAS Badminton114-jan-07
BAS Badminton2BAN314-jan-07
Heerder B.C2BAS Badminton313-jan-06
BAS Badminton4Wormense414-jan-07


BAS BAdminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat