Home

Badmintonners verslaan Heerde

Biddinghuizen - 18 december 2006.  Afgelopen vrijdagavond speelde BAS Badminton tegen Heerder BC. Na het verlies tegen Dronten de week daarvoor was het team er op gebrand om te winnen.

De singles verliepen goed voor het team van BAS Badminton. Rik Verstappen had drie sets nodig voor de winst, de anderen hadden het makkelijker in de single. Na deze singles wedstrijden was de stand 4-0 voor BAS, een zeer goede positie om de dubbels mee in te gaan.

Ook in de dubbels waren er weinig problemen. De herendubbel was sober, maar goed. Weinig franje en snelle punten, daarmee kun je de wedstrijd omschrijven. Het belangrijkste was dat de winst werd gepakt met de herendubbel. Mogelijk kon hierna de winst uitgebreid worden. De dames hadden het iets minder makkelijk in de dubbel. Soms werd er niet goed nagedacht. Gelukkig waren er meer goede punten te zien. De stand was na de gewonnen damesdubbel 6-0 geworden.

Niet bijzonder
De beide mixen waren alleen nog belangrijk voor het spelplezier. De eerste mix met Sabrina Tegelaers en Bart van der Meer was niet bijzonder. Er werd verloren, maar het spel was niet heel slecht. Gelukkig deed de verliespartij er niet meer toe. Kim van Brussel en Rik Verstappen deden het in de laatste partij ook nog goed. Door deze winstpartij kwam de eindstand op 7-1. Een zeer goede uitslag tegen de nummer 4.

Bart van der Meer - BAS Badminton team 1

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat