Home

Weer winst Badmintonners

Weer winst Badmintonners Biddinghuizen - 28 november 2005.  Afgelopen weekend werd in de competitie speelweek 7 afgewerkt. BAS Badminton team 1 moest naar Eemnes om het daar tegen de plaatselijke badmintonvereniging op te nemen. Eemnes staat vierde, met 5 punten uit 5 wedstrijden.

Rik Verstappen mocht zoals gewoonlijk als eerste de baan op. Zijn eerste set ging niet goed en werd dan ook verloren. De daaropvolgende sets gingen een stuk beter. Deze werden gewonnen, waarmee de partij voor Rik binnen was. Hierna stapte Bart van der Meer de baan op. Ook hij had vandaag een driesetter, waarvan vooral de eerste en tweede set lastig waren. In de derde set kwam hij binnen een paar minuten op 8-0, en hierna kon hij de wedstrijd rustig uitspelen. Sabrina Tegelaers was de volgende die een shuttle mocht slaan. Het gehele seizoen is Sabrina in goede vorm en ook vandaag zat ze in een mum van tijd weer op de bank, met de winst binnengehaald. Er was nog een single die gespeeld moest worden, en dat was die van Kim van Brussel. Kim is al meer dan een jaar ongeslagen in de single. Helaas kwam daar door goed spel van de tegenstandster verandering in. Kim verloor Door deze partij kwam de stand op 3-1 te staan.

Tegelijk
De herendubbel en damesdubbel werd tegelijk gespeeld. Beide partijen hadden iets met elkaar gemeen. Er werden punten gemaakt, maar echt van harte ging het niet altijd. Dankzij redelijk aanvallend spel werden de punten gescoord en uiteindelijk ook de partijen gewonnen. Hierdoor kwam de stand op 5-1. Als laatste restte de mixen nog.

Gelijklopend
Sabrina en Bart hadden de eerste set geen kind aan hun tegenstanders. Veel shuttles werden uit geslagen en de rest van de punten werden zelf gescoord. De tweede set werd er aan de overkant van het net een tandje bij geschakeld. De wedstrijd werd een stuk spannender, met een gelijkoplopend scoreverloop. De laatste punten werden achter elkaar gemaakt, en de wedstrijd was gewonnen.

Blessure
Kim en Rik hadden een moeilijke wedstrijd. Rik heeft al een tijdje last van een blessure. Helaas speelde die vandaag ook weer op. Mede hierdoor werd er wel tegenstand geboden, maar kon er geen echte vuist gebald worden. Er werd nog een derde set uit gesleept, maar helaas werd deze niet gewonnen. Na afloop van de wedstrijd waren er lange gezichten, terwijl dit nergens voor nodig was met een 6-2 overwinning.

BAS Badminton team 1 heeft dit seizoen nog geen punt laten liggen. Aangezien de naaste concurrenten dit wel doen staat BAS fier bovenaan in de competitie. De eerste geluiden over een kampioenschap zijn ondertussen te horen binnen de club…

BAS Badminton team 1

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat