Home

Badminton blijft ongeslagen

Badminton blijft ongeslagen Biddinghuizen - 31 januari 2005.  BAS Badminton 1 heeft afgelopen zondag in het Koetshuis haar ongeslagen status behouden. In het Koetshuis werd het op de tweede plaats staande DVS uit Utrecht met 7-1 verslagen.

De singles werden door de Paul Ruiter en Jennie Brandsma, ondanks de sterke tegenstand, toch nog redelijk eenvoudig gewonnen.

Bij de dames kon Corry Schutte haar partij gemakkelijk in winst omzetten, maar helaas moest Liesbeth van de Streek de winst aan haar tegenstandster laten. Dit was niet omdat haar tegenstandster beter was, maar omdat Liesbeth meer onnodige fouten maakte en daardoor van haarzelf verloor.

Alle elementen
Bij de herendubbel werd er op het scherpst van de snede gespeeld. In een zinderende partij welke alle elementen van het badmintonspel in zich had, trokken de heren van BAS aan het langste eind.

In de damesdubbel moest Corry haar partner een paar keer vermanend toespreken. Dat dit effect had bleek uit de uiteindelijke eindstand. De damesdubbel werd alsnog gewonnen.

Mix
De mix van Jennie en Corry was redelijk spannend en werd na hard werken door de spelers van BAS gewonnen.
De mixpartij van Paul en Liesbeth was zeer spannend. De tegenstanders, welke overigens zeer sportief waren, wisten niet van opgeven. Toch ging de winst in een spannende driesetter naar de spelers van BAS.

Door deze einduitslag heeft BAS na deze laatste wedstrijd de ongelagen status vast weten te houden.

Kampioenschappen
Op 26 februari moet BAS nog éénmaal spelen en dan wel in Arnhem voor de districtskampioenschappen.
De spelers van BAS bedanken al hun vaste supporters en in het bijzonder de spelers van BAS 2 voor hun supporting.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat