Home

Vracht prijzen in Nunspeet

Biddinghuizen - 23 maart 2004.  Afgelopen zaterdag 20 maart werd in Nunspeet het jaarlijkse badminton toernooi gehouden. Vorig jaar gingen er veel prijzen naar de badmintonners uit Biddinghuizen, dus ook dit jaar werd er wat verwacht van de jeugd.

Van deze spanning was op de baan overigens niets te merken. Af en toe liepen de gemoederen een beetje hoog op als het even niet wilde lukken, maar dat geeft alleen maar aan hoe gedreven iedereen was. “We waren dit jaar met veel kinderen afgereisd naar Nunspeet, dus een aantal prijzen zouden er wel inzitten,” vertelt iemand van BAS Badminton. “Waar het uiteindelijk op uitdraaide was dat er een aanhanger besteld moest worden om alle prijzen mee te nemen naar Biddinghuizen.”

Alle eerste prijzen
In de categorie “Onder de 13 jaar competitie” zijn alle eerste prijzen naar Biddinghuizen meegenomen. Bij de herendubbel, damesdubbel en de mix zijn ook de tweede prijzen meegenomen naar Biddinghuizen. Bij de categorie “Onder de 13 jaar niet-competitie” werd er ook nog een eerste prijs gewonnen. Door het goede samenspel van Jasper en Michael werd er verdiend gewonnen in de finale van de herendubbel.


Er was een vracht medailles in Nunspeet

Er waren twee jongens mee in de categorie tot 19 jaar, welke wel veel strijd hebben geleverd, maar helaas geen prijzen in de wacht konden slepen. De prijswinnaars zijn:

Onder de 13 jaar competitie:
HE, 1e prijs, Danny Schutte
DE, 1e prijs, Mariska Verstappen
DD, 1e prijs, Sandra Wubs en Mariska Verstappen
DD, 2e prijs, Patricia Jannenga en Willeke Stuut
HD, 1e prijs, Danny Schutte en Patrick Huizinga
HD, 2e prijs, Melvin Deuring en Marco Tolsma
GD, 1e prijs, Mariska Verstappen en Danny Schutte
GD, 2e prijs, Willeke Stuut en Melvin Deuring

Onder de 13 jaar niet competitie:
HD, 1e prijs, Jasper van der Jagt en Michael Brugman

Sportredactie BHZ-Net, afdeling Badminton, Liesbeth van de Streek

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat