Home

Bas-badminton haalt finales niet

Biddinghuizen - 1 maart 2004.  Afgelopen zaterdag heeft het eerste team van Bas-badminton meegedaan aan de districtskampioenschappen te Arnhem.

Dit is een kampioenschap, waarin alle kampioenen van het district midden met elkaar strijden om de districtsbeker.

Trage start
Na een aanvankelijk trage start waarin een 5-5 gelijk spel tegen Arnhem werd behaald, ging het team beter spelen. Dit resulteerde in een winstpartij omdat Iduna uit Utrecht met 7-3 werd verslagen. Door deze resultaten waren de halve finales bereikt.

Halve finales
In deze halve finale moest men het opnemen tegen een team uit `t Harde. Gelijk na de eerste wedstrijden (de dubbels) bleek dat dit team niet voor niets zover was gekomen. Zowel Paul en Jennie, als Sabrina en Kirsten konden geen potten breken. De overwegend jeugdige tegenstanders waren tijdens deze dubbels op bijna alle fronten te sterk voor de Bassers.

Hoop
Toen Sabrina daarna haar enkelspel won was er nog enige hoop, maar die hoop was snel vervlogen toen Paul zijn enkelspel niet in een winstpartij kon omzetten. Dat de afsluitende mixpartij van Kirsten en Jennie nog werd gewonnen, was voor de einduitslag niet meer van belang.

De winst ging met 6-4 naar `t Harde, zodat deze partij de finale mocht spelen.

Revanche
Doordat er dit jaar voor het eerst niet om de derde en vierde plaats werd gestreden, konden de spelers na deze wedstrijd de douches op gaan zoeken en zullen ze tot volgend jaar moeten wachten om eventueel een revanche te behalen.

Een klein detail hierbij is wel dat ze dan eerst kampioen moeten worden. Aan de wil van de spelers zal het niet liggen.

BAS Badminton, Jennie Brandsma

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat