Home

Bas badminton 1 kampioen

Bas badminton 1 kampioen Biddinghuizen - 11 januari 2004.  Zondagochtend, terwijl het halve dorp nog op één oor lag, vertrokken de spelers van BAS naar Leusden om hun competitiewedstrijd te spelen.

De druk was groot, want men kon bij winst het kampioenschap al binnen halen.

Spits
Paul Ruiter moest in de singles het spits afbijten, maar kon het helaas niet bolwerken tegen de heer uit Leusden. Ondanks zijn goede spel moest hij de winst in twee sets uit handen geven.
Daarna was het de beurt aan Jennie Brandsma; deze won zijn partij redelijk eenvoudig in twee sets.

Dames
Ook de dames, Sabrina Tegelaers en Kirsten Brandsma wisten wel raad met hun tegenstanders en behaalden allebei de winst in twee sets.

Herendubbel
De herendubbel werd een uitermate spannende partij welke in 3 sets met een verlenging door Leusden werd gewonnen. Sabrina en Kirsten hadden wederom geen problemen met hun tegenstanders en haalden redelijk eenvoudig de overwinning binnen. Zij hebben dit seizoen samen nog geen partij verloren, wat toch iets zegt over de kwaliteiten van dit duo.

Mixen
Met een stand van 4-2 werd begonnen aan de mixen. Hiervan moest minimaal één partij gewonnen worden om de wedstrijd en daarmee ook het kampioenschap binnen te halen.

6-2
Sabrina en Paul zetten de opgaande lijn van dit seizoen door en pakten in een sterke tweesetter de winst.
Daarna was het de beurt aan Kirsten en Jennie. De partij was niet meer van belang voor de eindoverwinning, maar vader en dochter trokken zich daar niets van aan en gingen zoals wij van hen gewend zijn voor de winst. Ook zij hadden geen moeite met hun tegenstander en behaalden in twee sets de winst. Einduitslag 6-2 voor BAS.

Huldiging
Volgende week zondag speelt BAS in Biddinghuizen tegen Zeewally. Na deze wedstrijd zal het team in het zonnetje worden gezet. Een ieder die hierbij aanwezig wil zijn is welkom. De wedstrijden beginnen om 12 uur en zullen waarschijnlijk om half vier zijn afgelopen.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling Badminton, Jennie Brandsma

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat