Home

Badminton 2 kent moeilijke start

Biddinghuizen - 27 oktober 2003.  Na vier speelronden heeft het tweede team van BAS Badminton eindelijk het eerste resultaat geboekt. In Hoevelaken werd met 4-4 gelijk gespeeld.

21/09, eerste wedstrijd, het team is niet compleet naar Leusden vertrokken. Liesbeth verving Kim tegen een team dat gezelligheid niet heeft uitgevonden. Geprobeerd werd om de wedstrijd zo snel mogelijk af te ronden en het liefst met winst. Helaas waren bloed, zweet, tranen en ergernis niet genoeg: het werd 6-2.

Tweede nederlaag
28/09, 2e wedstrijd, het team is weer niet compleet. Corry bleek verhinderd en na veel gezoek naar de perfecte vervangster had het team beet; Harriët van Kleef wilde de badmintonners uit de brand helpen. "We hebben ons best gedaan, maar het werd uiteindelijk 7-1," vertelt een gedecideerd lid van het team.

Ook derby gaat verloren
05/10, 3e wedstrijd. Ontvangen werd het team uit Dronten en weer was BAS niet compleet. Dit keer werd Kim vervangen door 2 dames, Liesbeth en Jeanine, net terug van vakantie. Helaas kon ook nu geen vuist worden gemaakt tegen Dronten en het werd na hard werken 2-6.

Eindelijk progressie
24/10, 4e wedstrijd, het leek erop dat compleet kon worden vertrokken naar Hoevelaken, maar omdat Robert een beetje geblesseerd was, werd Bart meegenomen als versterking. Ondanks dat sommigen liever wilden gaan disco-zwemmen, kon aan het eind toch nog het eerste punt mee naar huis worden genomen: 4-4.

"Ik wil, namens het team (Robert, Jan Erik en Corry) alle invallers bedanken voor hun inzet en gezelligheid en ook onze supporters Jacoline en haar zoon," vertelt Kim van Brussel. "De volgende wedstrijd is op 2 november thuis, hopelijk is ons team compleet. Natuurlijk is iedereen welkom, de wedstrijd begint om 12.00 uur."

BAS Badminton 2

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat