Home

Bas-badminton speelt gelijk

Bas-badminton speelt gelijk Biddinghuizen - 30 september 2003.  In hun tweede wedstrijd van het seizoen heeft Bas-badminton 1 in een redelijk bezet Koetshuis een gelijkspel behaald tegen BC Amersfoort.

Na een dramatisch slechte start in de singles (Paul, Jennie en Kirsten verloren allen hun partij), redde invalster Claudia Lammerding de eer door haar tegenstandster met ruime cijfers te verslaan. Dit terwijl zij nog maar één keer had getraind.

Deze winstpartij van Claudia was een inspiratie voor Jennie en Paul, waardoor zij de herendubbel met ruime cijfers binnen haalden.

De dames konden toen niet achterblijven. Kirsten en Claudia veegden dan ook letterlijk de vloer aan met hun tegenstanders in een zeer soepel lopende partij.

Met een stand van 3-3 ging men de mix-dubbels in. Bij winst van beide partijen zou Bas alsnog de volle winst kunnen pakken. Helaas het mocht niet zo zijn. Jennie en Kirsten wonnen in een spannende driesetter,echter Paul en Claudia moesten na een zeer spannende driesetter hun tegenstanders feliciteren met hun overwinning.

Door de eindstand van 4-4 kan Bas 1 nog steeds meedoen in de stand om de kampioenstitel. Doordat vaste speelster Sabrina de volgende wedstrijd ook afwezig is i.v.m. haar werkzaamheden, is het te hopen dat Bas 1 volgende week in Hoogland wederom gebruik kan maken van de kwaliteiten van Claudia, omdat zij een waardevolle speelster kan zijn voor dit team.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat