Home

BAS Badminton 1 wint opnieuw

Biddinghuizen - 15 oktober 2002.  Afgelopen zondag speelde BAS 1 haar vierde wedstrijd van het seizoen, tegen BC Flevoland uit Lelystad. Na twee nipte 5-3 nederlagen en een ruime 8-0 overwinning was het van groot belang dat er opnieuw punten gepakt zouden worden.

Bij afwezigheid van Paul van Ginkel speelde Edgar Pieters de eerste heren-enkel partij. Hij won knap in 2 games. George Luiken won de eerste game eenvoudig, maar liet in de 2e game een ruime 12-4 voorsprong glippen.

De derde en beslissende game werd echter weer gewonnen. Bij de dames won Claudia Lammerding in een eenvoudige partij. Ook Kirsten Brandsma wist de wedstrijd naar haar toe te trekken waardoor een tussenstand van 4-0 op het bord stond.

Foutloze dubbel
Edgar en George speelden een foutloze dubbel en wonnen in 2 games. Hiermee was de eindoverwinning een feit. Claudia en Kirsten speelden eveneens sterk en wonnen daarmee de 6e partij van de middag.

In de mix-partijen konden Edgar en Claudia geen vuist maken tegen hun geroutineerde tegenstanders. Kirsten en George speelden geconcentreerd, en bepaalden de eindstand op 7-1 voor BAS Badminton.

Middenmoot met 4 uit 4
Na deze overwinning staat BAS in de middenmoot op 4 punten uit 4 wedstrijden. Duidelijk is dat degradatie in deze poule niet nodig is, en dat gestreden kan worden voor de bovenste 4 plaatsen in de poule.

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdagavond 1 november tegen Flits 74 in Vaassen.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling Badminton, George Luiken

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat