Home

BAS Badminton 35 jaar

BAS Badminton 35 jaar Biddinghuizen - 27 mei 2013.  Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, de feestavond ter ere van het 35 jarig bestaan van BAS Badminton.

Het begon om 18.00 uur voor de jeugd. Er werd gestart met speedminton in het donker. Er zat een lichtje in de shuttle en de kinderen kregen 4 lichtstaafjes als armband of ketting. Fanatiek werd er met een snelle shuttle gebadmintond.

Daarna werden er wat kleine spelletjes gedaan met aansluitend een gemixt toernooi met de oudere jeugd. Tot slot werden er nog wat kleine spelletjes gespeeld, met o.a. kokers stelen en hooghouden.

Uiteindelijke winnaars van kleine spelletjes waren: Ido, Raoel, Naïscha, Daniëlle, Marieke en Fernando. Zij kregen een shirt of een grip voor om het racket. Voor de jeugd was het een super leuke avond.

Om 20.30 uur begon het toernooi voor de senioren en de oudere jeugd. Iedereen was ingedeeld in een van de 7 teams. Alle teams speelde 1 ronde tegen elkaar en dat hield 4 wedstrijden per confrontatie in. Door de verdeling tussen senioren, jeugd en een verdeling tussen de betere wedstrijdspelers en de iets mindere recreatieve spelers was er sprake van een leuke mix. Met name de sportiviteit en het enthousiasme was een prettige gewaarwording. Tot 2.00 uur hebben de teams hun ronden gespeeld en daarna hebben ze onder het genot van een hapje en een drankje de uitslag aangehoord.

Het winnende team bestond uit: Emiel, Angela, Dirk, Sianne en Susanne. Zij hebben overall de meeste punten gehaald en zijn voor tenminste 5 jaar de kampioen van het lustrum toernooi.

Daarna is er nog even nagepraat en geborreld en omstreeks 4.30 uur was het feest ten einde.BAS Badminton dankt het organiserende comite bestaande uit: Rinske Deriga en Jacoline Hoek. Zonder hun inzet zijn deze activiteiten niet uitvoerbaar.

Verder wil BAS Badminton Rik Verstappen, Sandra van Zanten en Sabrina Tegelaers bedanken voor de hulp.

BAS Badminton dankt de sponsoren:

Schaap Aardappelproducten Biddinghuizen
Veluvia Evenementen Harderwijk
Gema Apparatenbouw Biddinghuizen
Globecomm Europe Satelliet verbindingen Biddinghuizen
SRT Autoservice Biddinghuizen
Polymess BV Kunststoffen bewerking Biddinghuizen
Patex Gevelsystemen Biddinghuizen
Faber Autoservice Biddinghuizen
Lekkerkerker Schadeherstel Biddinghuizen
Van de Heijkant Bouwservice Biddinghuizen
Kraaikamp Wagenbouw Biddinghuizen
Aaldering Bio Uien Biddinghuizen
Shipwood Shop Boot betimmering Biddinghuizen
Efesto Lasbedrijf Biddinghuizen
Van de HarsselaarStucadoorsbedrijf Biddinghuizen
Hedi Bouw Bouwservice Biddinghuizen.
S&M systems Vergistingsspecialisten Biddinghuizen

Bas Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat