Home

BC Flevoland 1 wint nipt van BAS Badminton 1

BC Flevoland 1 wint nipt van BAS Badminton 1 Biddinghuizen - 5 november 2012.  Zaterdag 3 november stond er een echte streekderby op het programma. BAS Badminton 1 mocht in Lelystad aantreden tegen BC Flevoland 1.

Op voorhand zou dit een zware klus worden voor de formatie uit Biddinghuizen aangezien de Lelystedelingen in de tussenstand in de hoofdklasse op een knappe tweede plaats stonden.

Dit bleek al gelijk bij de start van de dames- en herendubbelpartijen. Deze werden beide verloren en stond er al een 2-0 achterstand op het scorebord. De stand werd snel gelijkgetrokken doordat zowel Rinske Deriga als Rik Verstappen hun single partijen wisten te winnen.

George Luiken en Mariska Westerhof slaagden hier helaas niet in, ondanks een goed optreden van beide spelers.

Als laatste stonden de gemengd dubbels op het programma. In voorgaande wedstrijden is gebleken dat dit een van de wapens is van BAS Badminton 1. Vandaag bleek het een zware opgave en werden de punten dan ook gedeeld.

Dit resulteerde in een nipte 5-3 winst voor BC Lelystad. BAS Badminton 1 kan met opgegeven hoofd terugkijken op deze wedstrijd en consolideert een positie in de middenmoot op de ranglijst.

De volgende wedstrijd is op 18 november in het Koetshuis tegen BV Iduna uit Utrecht.

Uitslagen
BC Flevoland 1 - BAS Badminton 1 : 5-3
Leusder BC 5 - BAS Badminton 2 : 1-7

Programma
18 november (Koetshuis, 12.00 uur)
BAS Badminton 1 - BC Iduna 4

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat