Home

Seniorentraining bij Badminton

Biddinghuizen - 30 november 2001.  Vanaf heden is het op de woensdagavond mogelijk voor de senioren om les te nemen. Jur Vinke probeert dan zijn kennis van techniek over te brengen. Het bestuur stelt dit zeer op prijs, evenals de eerste deelnemers!

De opzet is om de les vanaf 21.00 uur te laten plaatsvinden. Hiervoor is één baan beschikbaar. Wie die avond deel wil nemen aan de lessen, schrijft zich in op het formulier dat op het afhangbord hangt. Om 20.40 zal Jur dan in de kantine met de kandidaten doornemen wat ze willen en hoe dit gaat plaatsvinden. Hierbij is het het meest zinvol dat Jur zo individueel mogelijk werkt. Dat betekent in korte tijd op een bepaalde slag heel gerichte aanwijzingen. Daarna op de bank om even bij te komen en bij de andere deelnemers de kunst af te kijken.

Jur doet dit allemaal belangeloos, wat we zeer op prijs stellen. Hij wil zich echter niet elke week verplichten. Wil je zeker weten of Jur die avond aanwezig is, dan kun je hem het beste van te voren bellen (0321-334135 of 06-53716489).

Bron: BAS Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat