Home

BAS Badminton speelt gelijk

Biddinghuizen - 5 december 2005.  Na 7 gewonnen wedstrijden werd er dit weekend voor het eerst dit seizoen puntverlies geleden door BAS Badminton, er werd gespeeld in Leusden.

Het eerste team van BAS Badminton mocht van geluk spreken dat er gelijk gespeeld werd.

Vooral de singles vielen hierbij op. Waar over het algemeen de meeste punten binnen worden gehaald, was nu niet zo veel te halen. De meeste punten zouden uit de dubbels en mixen komen.

Rik Verstappen stapte als eerste de baan op. De vorige wedstrijd tegen Leusden had hij verloren in twee sets. Ook dit weekend had hij een lastige wedstrijd. Het harde werken mocht niet baten, Rik verloor zijn wedstrijd in twee sets.

Vervolgens mocht Bart van der Meer een racket in de hand nemen. Hij speelde, met uitzondering van een enkele wedstrijd, het hele seizoen al driesetters. Tot dit weekend had hij ze allemaal gewonnen. Abrupt kwam er een einde aan zijn overwinningsserie. Door vooral de laatste set slecht te spelen kon hij niet met een overwinning de baan af stappen.

Sabrina Tegelaers speelde ook dit weekend weer als een trein in haar single. Waar de meeste mensen een kwartier over een set doen, doet Sabrina een hele wedstrijd in een kwartier. Ook deze wedstrijd won ze overtuigend.

Als laatste single werd die van Kim van Brussel gespeeld. Zij trof een zeer jonge tegenstandster tegenover zich. Net als vorig weekend was ze ook vandaag niet gelukkig in het scoren van de punten. In twee sets werd verloren.

Hierdoor kwam de stand op 3-1 te staan.

In de herendubbel was een opgaande lijn te zien qua spel. De eerste set werd er niet goed gespeeld en er werden veel fouten gemaakt.

Die fouten werden in de tweede set een stuk minder vaak gemaakt. Hierdoor werden er ook meer punten gescoord. Helaas voor Rik en Bart waren het niet genoeg punten. De herendubbel werd een verliespartij.

De damesdubbel werd er niet één uit het boekje. Gelukkig werd de wedstrijd wel gewonnen. Hierdoor was er nog kans op een gelijkspel.

Hiervoor moesten dan wel de mixen gewonnen worden.


Sabrina en Bart bonden als eerste de strijd aan met hun tegenstanders. Er werd niet altijd goed gespeeld, maar de punten bleven binnenkomen. De eerste set werd ondanks matig spel gewonnen. De tweede set ging een stuk beter. De wedstrijd werd bepaald door Sabrina en Bart. Ook de tweede set werd gewonnen. Als de laatste mix ook winnend afgesloten kon worden, was een nederlaag in ieder geval voorkomen.

Rik Verstappen had vorige week nog last van een blessure aan de hak. Mede hierdoor ging de mix van Kim en Rik verloren. Dit weekend had hij nergens last van. Hij speelde weer als vanouds en maakte de punten. Ook Kim speelde een goede wedstrijd met een aantal mooie punten. Na twee sets waren de kaarten geschud en de partij gewonnen.

Helaas was de wedstrijd geëindigd in een gelijkspel. Hierdoor zijn de steeds harder klinkende geluiden over een kampioenschap weer even iets zachter geworden. De volgende wedstrijd wordt komende zondag gespeeld in het Koetshuis. De tegenstander is dan Amersfoort, nummer drie op de ranglijst.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat