Home

Badmintonners op koers

Biddinghuizen - 16 oktober 2005.  Afgelopen zaterdag stond voor het eerste team van BAS Badminton de wedstrijd in Renswoude tegen Badge op het programma.

Het team moest om 9.30 uur aanwezig zijn, dat betekende dus om 8.15 uur van huis vertrekken. Er waren twee banen beschikbaar voor de partijen, dus de voorspelling was dan ook dat het geen urenlange wedstrijd zou worden.

Eerste makkelijke partij
Rik Verstappen en Bart van der Meer hadden voor het eerst dit seizoen een makkelijke wedstrijd. Beide heren wonnen hun single met gemak. Ook Sabrina Tegelaers had, in tegenstelling tot haar vorige wedstrijd, een goede single. Ze hield vandaag zelfs de nul met twee keer 11-0. Na de drie-setter van vorige week handelde Kim van Brussel haar wedstrijd vandaag in twee sets af.

Goed
Als de singles zo goed lopen, verwacht je dat de dubbel dan ook goed gaat. Bij de dames was dat zeker het geval, bij de heren niet. De dames speelden een goede dubbel en ze gaven maar een handvol punten weg. Bij de heren leek het wel alsof er een omslag had plaatsgevonden sinds de singles. Het was dan ook geen verrassing dat de wedstrijd werd verloren. Door deze verliespartij zijn nu twee dubbels gewonnen dit seizoen, en twee verloren.

Spannend
Als laatste stonden de mixdubbels op de planning. De eerste mixdubbel, van Bart en Sabrina, werd een spannende partij. De eerste set werd net gewonnen met 15-13. Ook de tweede set eindigde met een klein puntenverschil. Deze set werd ook met 15-13 gewonnen.

De tweede mixdubbel van Rik en Kim verliep iets makkelijker. In de eerste set werd maar 1 punt weggegeven, de uitslag was 15-1. De tweede set gingen ze gewoon door met het goede spel en ook de tweede set werd gewonnen. Ditmaal met de cijfers 15-6.

7-1 eindstand
Door deze laatste mixdubbel kwam de eindstand op 7-1. Door deze winstpartij heeft team 1 nog geen puntverlies geleden. De volgende wedstrijd is pas weer op zondag 6 november, thuis tegen Hoevelaken 3.

Herfstvakantie
Er is in de herfstvakantie geen badminton voor de dinsdagmorgengroep en voor de mini's.
De dinsdag en woensdagavond gaan gewoon door net zoals de jeugd op vrijdag vanaf 18.00 uur en de competitiespelers.

BAS Badminton team 1

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat