Home

BAS badminton 1 pakt wederom de winst

Biddinghuizen - 24 januari 2005.  Zondag speelde BAS badminton 1 zijn een na laatste wedstrijd in en tegen Eemnes. Tijdens deze wedstrijd werd de ongeslagen status behouden.

Na een simpele zege van Paul Ruiter met setstanden van 15-1 en 15-1, had Jennie Brandsma meer moeite met zijn tegensatnder. Jennie had een zelfde type speler als hij zelf tegen over zich en dat betekende dat voor ieder punt gevochten moest worden en dat geen van beide spelers wilde opgeven.
Na een slopende 3 setter was het uiteindelijk de speler van BAS die aan het langste eind trok.

Bij de dames had Corry Schutte totaal geen moeite met haar tegenstander en deze werd dan ook met setstanden van 11-1 en 11-3 van de baan geveegd.

Door de blessure van Liesbeth van de Streek was er een beroep gedaan op Sandrs Schutte. Zij had de pech dat ook Eemnes een invalster had opgesteld en deze had in het verleden hoger gespeeld. Het gevolg was dat Sandra niet opgewassen was tegen een speelster van dit kaliber.

Over de herendubbel is alleen te melden dat deze eenvoudig werd binnengehaald.
De damesdubbel ging helaas om bekende redenen verloren.

Tot besluit werden beide gemengd dubbels op redelijk eenvoudige wijze gewonnen, waardoor de einduitslag 6-2 in het voordeel van BAS uitkwam.

BAS speelt volgende week zondag zijn laatste wedstrijd van het seizoen in het Koetshuis, tegen het op de tweede plaats staande DSV uit Utrecht. De uitdaging zal dan zijn om de ongeslagen status te behouden.

BAS Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat