Home

BC 70 Veluwe 4 tegen Bas Badminton 1

Biddinghuizen - 3 oktober 2010.  Bas Badminton 1 mocht op 2 oktober om 14:45 aantreden tegen BC 70 Veluwe 4. Er is in het verleden al vaak tegen dit team gespeeld waarin het altijd zware maar mooie wedstrijden waren.

Omstreeks 14:45 werd er gestart met de Herendubbel bestaande uit George Luiken en Rik Verstappen tegen Arjan Spijkerboer en Dagon van Heerde. Na een wisselende 1e set die helaas naar Veluwe ging wisten George Luiken en Rik Verstappen zich te herpakken en werden de hierop volgende sets gewonnen.

Vervolgens waren de Dames van Bas Badminton aan de beurt, Sabrina Tegelaers en Mariska Verstappen hadden dezelfde systematiek als de heren ook deze partij werd in 3 sets gewonnen, waarbij opvallend was de positieve instelling van de Dames.

Na de dubbels kwamen de singles van zowel de Heren als de Dames aanbod. Rik Verstappen mocht zijn wedstrijd beginnen tegen Marc Smit. Rik Verstappen kon in deze wedstrijd echter geen opening tegen zijn opponent creëren dit resulteerde in een nederlaag van 21-17 en 21 19.

George Luiken was vastberaden zijn goede spel van de dubbel mee te nemen in zijn single tegen Arjan Spijkerboer. George had min of meer hetzelfde manco als Rik Verstappen, het creëren van een opening om de wedstrijd open te breken. deze partij ging helaas ook verloren 21-19 en 21-10. Dit resulteerde in een 2-2 tussenstand.

Vervolgens was het de beurt aan de dames Sabrina Tegelaers en Mariska Verstappen. Beide dames gingen voortvarend van start ook hierbij weer met het oog op de positieve instelling, de mentale weerbaarheid was hierdoor erg groot. Dit resulteerde in 2 mooie overwinningen. Sabrina Tegelaers won met 21-19, 16-21 en 19-21 van Else Frik. Mariska wist haar partij ook te winnen met 16-21 en 16-21.

Als laatste onderdelen stonden 2 gemengd dubbels op het programma, door afwezigheid van Alwin Goudzwaard moest hierin het een en ander geschoven worden met de formaties. De wisseling van de formaties was bij beide Gemengd dubbels zichtbaar in de 1e set. Sabrina tegelaers en George Luiken wisten de 1e set helaas niet te winnen. In de 2e en 3e set werd er overtuigend gewonnen met bij vlagen zeer mooi spel.

Rik Verstappen en Mariska verstappen hadden net als George Luiken en Sabrina Tegelaers moeite om in de 1e set een vuist te maken, maar de daarop volgende sets werden op karakter gewonnen. Dit resulteerde in een prachtige 6 -2 eindstand. Bij deze wil het gehele team Kim van Brussel ook hartelijk bedanken voor de nodige en goede support!

Na 3 wedstrijden gaat Bas Badminton team 1 nog steeds ongeslagen aan de leiding in de Hoofdklasse afdeling 2. Volgende week op 10 oktober om 12:00 mag Appoldro 2 aantreden tegen Bas Badminton 1. Bas badminton 1 zal proberen deze goede start voor te zetten.

Bas Badminton hoopt dat er weer veel toeschouwers zullen toestromen want ook Bas Badminton 2 en Bas Badminton 3 spelen thuis.


Programma
BAS 1 - Appoldro 2 zondag 10 oktober 2010 12:00uur
BAS 2 - Loosdrechtse BV 2 zondag 10 oktober 2010 12:00uur
BAS 3 - Putten 3 zondag 10 oktober 2010 12:00uur

Uitslagen
BC '70 Veluwe 4 - BAS 1 2 - 6Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat