Home

BAS Badminton

Welkom op onze badmintonsite!

Hier bij Bas badminton is onze passie voor badminton duidelijk voelbaar. Of je nu een beginner bent die net begint met deze dynamische sport, of een ervaren speler die op zoek is naar competitieve uitdagingen, bij ons vind je een warme en gastvrije gemeenschap die je helpt je vaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben op het veld.

Onze club biedt een breed scala aan activiteiten en mogelijkheden voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Van trainingssessies en clubtoernooien tot sociale evenementen, er is altijd iets te doen en iedereen is welkom om mee te doen. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te inspireren, of je nu je techniek wilt verbeteren, je conditie wilt opbouwen of gewoon wilt genieten van een gezellig potje badminton.

Bij Bas badminton geloven we in het bevorderen van gezonde concurrentie, teamwork en vriendschap. We moedigen onze leden aan om elkaar te ondersteunen en te motiveren, zowel op als buiten het veld. Onze club heeft een levendige en inclusieve sfeer, waar iedereen zich thuis voelt en nieuwe vriendschappen kan sluiten.

Of je nu speelt voor de lol, om fit te blijven of om je grenzen te verleggen in wedstrijden, bij Bas badminton vind je de ideale omgeving om je passie voor badminton te beleven. Kom langs en doe met ons mee - we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze badmintonfamilie!

Voor meer informatie over lidmaatschap en trainingsschema's, kun je terecht op onze website of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Sportieve groeten,

Het Bestuur
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat