Home

Verlies voor Badmintonners

Biddinghuizen - 2 oktober 2007.  Zaterdag 29 september stond de uit wedstrijd tegen ‘t Veen op het programma voor het team van BAS Badminton 1.

Na een lange autorit van ongeveer een uur stonden het team klaar om de baan te betreden. Aangezien er op 2 banen werd gespeeld mochten Rik Verstappen en Danny Schutte beginnen met de heren enkels.

Net als vorige week begonnen de heren erg goed aan hun wedstrijd. Rik wist de 1e set te winnen en Danny deed niet veel onder voor zijn tegenstander maar verloor helaas. De 2e set van Rik verliep minder voorspoedig maar wist deze wel te winnen. Danny speelde de 2e set ook erg goed maar wist deze helaas ook niet te winnen. De tussenstand was nu 1-1.

Nu was het de beurt aan Sabrina Tegelaers en Kim van Brussel. De dames bleken erg goed van start te zijn gegaan en wisten hun 1e sets te winnen. Ook de 2e set werd er goed begonnen dit resulteerde voor Sabrina al vrij snel in de winst van haar partij. Kim had het iets moeilijk en verloor de 2e set nipt in de verlenging. De 3e en beslissende set die gespeeld moest worden was erg spannend voor de toeschouwers maar helaas werd deze heel nipt verloren door Kim. Dit betekende voor de tussenstand dat er nog van alles kon gebeuren want het stond per slot van rekening 2-2.

Nu was het weer de beurt aan Danny en Rik om een start te maken met de herendubbel. De start van de heren was bemoedigend, ze konden het tempo van de tegenstander volgen en bleven zo in het spoor. De 1e set werd helaas met kleine cijfers verloren, 22-20. De 2e set was het spel beter als in de 1e set maar dit was helaas niet terug te vinden in het score verloop, deze werd dan ook verloren.

Sabrina en Kim waren na hun overwinning van vorige week, maar niet met het constante spel van afgelopen seizoen er dan ook op gebrand om vandaag een goede prestatie neer te zetten. De eerste set ging redelijk goed, zonder problemen werd deze set gewonnen, maar de 2e set verliep niet geheel volgens plan. De geleerde tactieken konden niet in de praktijk gebracht worden en het spel werd door de tegenstander bepaald. De 3e set werd vol goede moed begonnen, maar helaas ook deze set ging naar de tegenstanders.

De mixen zouden de eindstand bepalen, bij winst van deze beide partijen zou er 1 wedstrijdpunt meegenomen kunnen worden naar Biddinghuizen. Als eerste partij gingen Rik en Kim de baan op. Het werd vooral een wedstrijd van het netspel en helaas de dame van ’t Veen was hier beter in dan Kim. Danny en Sabrina mochten de laatste wedstrijd van deze middag spelen, de wedstrijd was een leuke en spannende partij, helaas ook deze partij ging verloren. De middag in Veenendal was helaas niet zoals de middag in Biddinghuizen een week eerder, deze wedstrijd eindigde in een 6-2 overwinning voor de tegenstanders.

Volgende week is er weer een thuiswedstrijd, deze keer ontvangt BAS het team van Nijkerk 4.

BAS Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat