Home

Verlies in laatste wedstrijd

Biddinghuizen - 29 januari 2007.  Afgelopen vrijdag stond de laatste wedstrijd van het seizoen voor BAS Badminton op het programma, er werd gespeeld tegen de koploper Meulenwiek BC uit Kootwijkerbroek die bij winst kampioen zou worden.

Rik Verstappen en Bart van der Meer mochten het spits afbijten. Rik begon aan een zeer spannende wedstrijd. Later zou hij zeggen dat het de leukste wedstrijd van het seizoen was. Beter kun je een seizoen niet afsluiten.

Helaas was de uitslag er niet naar. Na twee zeer spannende sets kon hij de derde helaas niet winnen. Ondertussen had Bart zijn wedstrijd al gespeeld. De eerste set kon hij goed meekomen. Helaas wist hij niet genoeg punten te pakken. De tweede set kon hij minder goed bijbenen. Ook deze set ging verloren.

De dames hadden wisselend succes in hun singles. Sabrina Tegelaers had weinig tegenstand. Zonder zichtbare moeite bracht ze haar single tot een goed einde.

Kim van Brussel had het minder makkelijk. De eerste set ging het gelijk op. Er kwam een verlening aan te pas maar helaas verloor Kim de eerste set. De tweede set ging minder goed. Er werden minder punten gemaakt. Ook deze set ging verloren, zij het deze keer zonder een verlening. De tussenstand was op dat moment 1-3. Meulenwiek lag dus op kampioenskoers.

De herendubbel was niet om over naar huis te schrijven. Er werd slap gespeeld en veel domme fouten gemaakt. Dit bracht de heren van Meulenwiek in het zadel. Zij konden dan ook met groot gemak de herendubbel winnen.

De dames speelden een veel betere wedstrijd. In een spannende driesetter viel vooral de tweede set op, waarin plotseling een stuk gemakkelijker de punten gemaakt werden. Helaas ging de derde set weer verloren in een driesetter. Hierna was Meulenwiek kampioen.

De beide mixen deden er niet al te veel meer toe. Toch staat altijd nog de eer op het spel. Zoals altijd werd er dus weer gestreden voor elk punt. De eerste mix met Rik en Kim was een er een met twee gezichten. De eerste set werd redelijk dik verloren. In de tweede set herpakte het duo zich, met winst tot gevolg. De opgaande lijn werd in de derde set uitstekend doorgezet. Deze werd met gemak gewonnen.

De tweede mix met Sabrina en Bart was misschien iets minder spannend. De eerste set was een verlening nodig om een winnaar aan te wijzen. Helaas ging de set naar Meulenwiek. Hierna was het scherpste er vanaf. Hierdoor kon de tweede set geen vuist meer gemaakt worden. De laatste mix van het seizoen werd verloren.

Met de eindstand 2-6 is het seizoen over. Meulenwiek is kampioen geworden, zij mogen volgend seizoen een klasse hoger spelen. BAS Badminton eindigde in de middenmoot. Handhaving was dit seizoen het minimale doel, dit is ruimschoots gehaald.

BAS Badminton wil we bij deze alle supporters bedanken voor hun steun gedurende dit seizoen, Bert van Zweden voor de trainingen en wedstrijdanalyses afgelopen seizoen.

BAS Badminton team 1


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat