Home

Een omslag in denken

Biddinghuizen - 30 oktober 2006.  Het eerste team van BAS Badminton reisde afgelopen weekend af naar Kootwijkerbroek. Daar stond de wedstrijd tegen Meulenwiek op het programma. Meulenwiek staat bovenaan de ranglijst. BAS Badminton bivakkeert in de middenmoot. De verwachting was dat het een lastige wedstrijd zou worden.

Uit het eerste jeugdteam was Danny Schutte bereid om in te vallen voor Rik Verstappen. Rik had andere verplichtingen zaterdag. Bart van der Meer schoof hierdoor door naar de positie van eerste heer. Bij de dames bleef alles uiteraard hetzelfde.

Heren
De singles gingen goed. De heren hadden het lastig in hun partijen. Bart speelde niet slecht. Helaas lukte niet alle dingen die hij probeerde. Een positief punt is wel dat er een stijgende lijn zit in het spel van Bart. Hopelijk kan dit de komende wedstrijden voort gezet worden. Ook Danny Schutte speelde een lekkere partij. Er zaten een aantal mooie punten bij en hij kon aardig meekomen met zijn tegenstander. Hij kan dan ook zeker tevreden terugkijken op zijn single.

Dames
Bij de dames ging het beter. Sabrina Tegelaers haar laatste wedstrijden tegen Inside ´82 waren niet heel erg goed. Dit weekend was daar helemaal niets van te zien. Ze speelde een ontzettend spannende driesetter. Met goed spel kon ze het spel op de beslissende punten naar haar toe trekken. De vreugde was groot toen ze na drie sets de baan afstapte met een overwinning. Kim van Brussel speelde tegelijk met Sabrina haar single. Deze wedstrijd kende een iets minder spannend verloop. Desalniettemin was ook Kim zeer tevreden met haar spel. De overwinning kwam ook haar zeker toe.

Dubbel
De herendubbel stond in het teken van spelplezier. En als er gewonnen zou worden dan was dat mooi. Bart en Danny hadden nog nooit eerder samen gespeeld. Naar die maatstaaf deden ze het heel aardig. Helaas werd de partij verloren. Bij de dames ging het beter. Sabrina en Kim speelden een goede wedstrijd De zwakkere tegenstandster werd zoveel mogelijk opgezocht. Mede hierdoor werd de dubbel gewonnen.

Eindstand
De mixdubbels waren volledig omgegooid in verband met het invallen van Danny Schutte. Kim en Bart waren nu eerste mix, Danny en Sabrina tweede mix. Kim en Bart konden de eerste set goed meekomen. Helaas was de tweede set minder goed. Een verliespartij was het gevolg. Danny en Sabrina hadden het lastig in hun mix. Er zaten wel een aantal mooie rally’s tussen. Helaas gingen beide mixen verloren. De eindstand kwam hierdoor op 5-3.

Positief
Eigenlijk voor de eerste keer dit seizoen stapte het team positief de baan af. Weliswaar met een verliespartij. Toch kon het gehele team tevreden zijn met de gespeelde partijen. Hopelijk is dit een omslag in het seizoen. Een seizoen waarin het tot nog toe niet gaat zoals het hoort te gaan. Gelukkig leert het team elke wedstrijd weer. Komende vrijdag speelt het team uit in Nunspeet tegen Hellas. "Rest mij alleen nog Danny Schutte te bedanken voor het invallen. Hopelijk kunnen wij de volgende keer weer een beroep op hem doen," aldus Bart van der Meer van BAS Badminton 1.

BAS Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat