Home

Wedstrijden rond etenstijd, altijd lastig

Biddinghuizen - 9 oktober 2006.  17.00 Uur in Heerde. Dat waren de tijd en plaats voor de derde competitiewedstrijd van dit seizoen voor BAS Badminton. Heerder BC had ook twee wedstrijden gespeeld, waarvan één werd gewonnen en één werd verloren. Hierdoor hadden zij evenveel punten als BAS Badminton.

Voor de wedstrijd leek het dus alsof het een spannende wedstrijd zou worden. Die gedachte werd maar gedeeltelijk waarheid. De onderlinge partijen waren bijna allemaal zeer spannend. Er waren een aantal zeer aantrekkelijke partijen. Sommige werden onverdiend verloren met een klein verschil in punten. Helaas voor de spelers waren er ook partijen met een iets groter verschil. Onder andere de single van Rik Verstappen was een partij waarbij het publiek op de punt van de stoel ging zitten. Door een aantal kleine fouten ging deze partij naar Heerder BC.

Sabrina wint
Ook Bart van der Meer verloor zijn wedstrijd, zei het met iets meer punten tegen. Ondanks een aantal misstappen tijdens de wedstrijd vormde de wedstrijd geen struikelblok voor Sabrina Tegelaers. Helaas verloor Kim van Brussel, niet geheel nodig, haar single in drie sets.

Achterstand
Met een 3-1 achterstand de dubbels ingaan is geen lekkere uitgangsgedachte. De heren begonnen wel meteen goed door de eerste set te winnen. Het plan was om dat de rest van de wedstrijd door te trekken. Jammer genoeg dacht de tegenstander daar anders over. Na een tactische wijziging werden de volgende twee sets jammerlijk verloren. De dames daarentegen deden het beter. Doordat de damesdubbel werd gewonnen was er nog uitzicht op een gelijkspel, en dus een felbegeerd punt. Hiervoor moesten wel de beide mixdubbels gewonnen worden.

Eindstand
De eerste mix ging meteen al mis. Bart en Sabrina kwamen niet in hun eigen spel. Een verdiende verliespartij was het gevolg. De tweede mix ging qua spel beter. Rik en Kim zaten goed in de wedstrijd. Toch lukte het hen niet om de wedstrijd binnen te trekken. De eindstand was 6-2. Met een drankje hier en daar werd het verlies snel verwerkt. "Op naar de volgende wedstrijd!"

BAS Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat