Home

Ook Badmintonwinst tijdens laatste speeldag

Biddinghuizen - 30 januari 2006.  Dit weekend werd de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld door het eerste team van BAS Badminton.

De wedstrijd werd in en tegen Hoevelaken gespeeld. Voor BAS was de vorige wedstrijd in een 8-0 overwinning geëindigd.

Rik Verstappen stak in goede vorm dit weekend. Zijn tegenstander kreeg in de eerste set maar een punt. In de tweede set ging het gas er iets van af en werden er negen punten weggegeven. Ondanks dit was het toch een zeer solide wedstrijd van Rik.

Bart van der Meer mocht hierna tegen de shuttle slaan. Helaas kwam de shuttle vaker bij Bart op de grond dan bij zijn tegenstander. Het zal een combinatie van omstandigheden geweest zijn dat het niet zo soepel liep. Het gevolg was wel een verliespartij in twee sets.

Bij de dames ging het van een leien dakje. Kim van Brussel was eerste dame bij een blessure van Sabrina Tegelaers. Van enige spanning was geen teken en ook het spel was zeer verzorgd. Een redelijk makkelijke winst was het gevolg.

Als invaller had het team Sandra Schutte meegenomen. Ook Sandra had geen problemen met haar tegenstandster. Met aanvallend en agressief spel wist zij haar tegenstandster op de knieën te krijgen. Na de singles was de stand 3-1 in het voordeel van BAS.

De herendubbel was, zoals vaker dit seizoen, niet gemakkelijk. Het begin en einde waren goed, maar daar tussen zat een dip in het spel. Gelukkig voor beide heren werd er wel gewonnen in twee sets. De dames hadden iets minder fortuin. Ze hadden een uitschieter in de tweede set die met gemak gewonnen werd. Helaas werden de eerste en tweede set verloren waardoor de partij aan de neus voorbij ging.

De eerste mix van Rik Verstappen en Sandra Schutte verliep voorspoedig. In twee sets waren de punten binnen en konden ze tevreden de baan af stappen. Kim van Brussel en Bart van der Meer waren iets minder tevreden na hun mix. Zij hadden drie sets nodig om te winnen en het spel was niet al te best. Maar gelukkig werd er toch gewonnen.

Na de wedstrijd was er in de kantine nog een verrassing voor de dames en heren van BAS Badminton. Omdat ze kampioen waren geworden had het team voor elke speler een roos gekocht.

Na deze laatste wedstrijd is het seizoen over. 25 februari wordt er nog in Arnhem Districtskampioenschappen gespeeld.

BAS Badminton Team 1

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat