Home

BAS badminton 1 op kampioenskoers

Biddinghuizen - 10 januari 2005.  Afgelopen zondag speelde BAS badminton 1 in en tegen Amersfoort. Deze tegenstander stond op de derde plaats, dus een pittige tegenstander.

Door de afwezigheid van Paul Ruiter werd een beroep gedaan op George Luiken. En door een lichte blessure van Corry Schutte werd beloten dat zij niet alle partijen zou spelen en dat haar dochter Sandra diverse partijen zou invallen.

Stof
Jennie Brandsma moest het spits afbijten en liet de tegenstander in 2 sets in het stof bijten.
George Luiken begon een beetje moeilijker en moest na een verloren 1e set vermanend worden toegesproken door Liesbeth. George trok zich deze kritiek terdege aan gunde zijn tegenstander in de resterende 2 sets nog maar 4 punten.

Verzorgd
Toen was het de beurt aan de dames. Zowel Corry als Sandra hadden geen moeite met hun tegenstander, waarbij vooral het verzorgde spel van Sandra opviel.

Met een tussenstand van 4-0 werd er aan de dubbels begonnen. Ook hierover valt weinig te melden, alleen dat beide dubbels ruim werden gewonnen.

Mix
De mix van George en Liesbeth was sterk en men gunde de tegenstanders maar 3 punten in 2 sets. Jennie en Corry wisten de eerste set gemakkelijk te winnen, echter in de 2e dachten ze er iets te makkelijk over, deze werd daarom ook verloren. wederom moest Liesbeth haar taak als moeder overste weer vervullen en met de donderpreek van Liesbeth nog in hun achterhoofd werd ook de winst van de laatste partij binnengehaald. Einduitslag 8-0 voor BAS.

Volgende week zondag speelt BAS Badminton 1 om 12.00 uur in het Koetshuis tegen Putten. Bij winst is het kampioenschap binnen.

Een ieder die deze ploeg wil aanmoedigen is van harte welkom op 16 januari in het Koetshuis.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling Badminton, Jennie Brandsma

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat