Home

DVS 4 – Bas badminton 1

Biddinghuizen - 1 november 2004.  Zaterdag 30 oktober speelde Bas 1 uit in Utrecht tegen DVS 4.

DVS was inmiddels opgeklommen naar de tweede plaats, maar Bas hoopte toch wel met de winst huiswaarts te kunnen keren.

Paul begon de wedstrijd en moest tegen een heer met sterkteverklaring. Helaas bleek dit niet zonder enige reden en ging Paul kansloos ten onder.

Vervolgens moest Jennie. Hij begon eerst moeizaam en moest duidelijk aan de lichte zaal wennen. Hij wist de eerste set naar zich toe te trekken met 11-15 en liet in de tweede set zien dat hij de sterkste was en won zeer overtuigend met 1-15.

De stand was dus weer gelijk en de beurt was aan de dames. Corry had ook meer problemen met de zaal en de shuttle en daardoor ook met haar tegenstandster, maar wist de eerste set te winnen en na een 9-5 achterstand alsnog de tweede set winnend af te sluiten.

Toen was het de beurt aan invalster Kim van team 2. Kim was in topvorm en gunde haar tegenstandster slechts drie punten in twee sets.

Vol spanning werd er uitgekeken naar de herendubbel. Deze werd door een voortreffelijke inzet en zeer aanvallend spel gewonnen door Bas in drie sets.

De damesdubbel was een formaliteit en werd dan ook overtuigend gewonnen. In beide mixen bood DVS nog wel wat tegenstand maar waren Jennie, Corry, Paul en Kim duidelijk te sterk.

Bas 1 ging met een 7-1 winst huiswaarts en staat nog steeds stevig aan kop. Aanstaande zaterdag is er de uitwedstrijd tegen Putten die onderaan in de competitie staan. Helaas kunnen de heren niet meedoen maar moet het toch zeker lukken met Bart en Jan-Erik als invallers.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat