Home

Badmintonners blijven aan kop

Biddinghuizen - 20 oktober 2004.  Afgelopen zondag heeft het eerste team van BAS Badminton hun koppositie weten te verstevigen door met 7-1 te winnen van Amersfoort 14.

De Amersfoorters stonden voor aanvang de wedstrijd nog op een tweede plaats, dus de belangen waren groot. Dankzij invaller George stond het al snel 1- 0. Paul had 3 sets nodig in zijn single en verloor helaas. Tussenstand: 1-1. Liesbeth was alvast gestart met haar single, nadat ze met 6-0 achterstond werd ze gelukkig wakker en pakte ze de eerste set alsnog. In de tweede set liet ze duidelijk zien wie de sterkste was.

Moeizaam
Corry kende net als Paul een moeizaam begin en verloor de eerste set. Vervolgens won ze de tweede en derde set waardoor met een 3-1 voorsprong uit de singles werd gekomen. De herendubbel van Paul en George was snel gewonnen evenals de damesdubbel. Tussenstand: 5-1 en de winst dus al binnen.

Verstevigd
In de mix werd er ook erg goed gespeeld, en hadden de tegenstanders geen kans waardoor deze wedstrijd met 7-1 winnend kon worden afgesloten. Het gat met de nummer 2 is dus geslagen en de koppositie verstevigd. Over twee weken wacht de volgende tegenstander DVS in Utrecht.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat