Home

Weer volle winst badminton

Biddinghuizen - 6 oktober 2003.  Afgelopen zondag moest BAS-Badminton haar eerste uitwedstrijd spelen in en tegen Hoogland.

Met het verlies in de single van vorige week in zijn achterhoofd begon Paul Ruiter scherp aan zijn partij. Het bleek echter al snel dat Paul weinig vat op het spel van zijn tegenstander kon krijgen en Paul verloor de partij dan ook in twee sets.

Ook Jennie wilde zijn verlies partij van vorige week graag rechtzetten. Dit lukte bij hem wel: hij won in twee sets.

Dames
Toen waren de dames aan de beurt. Zowel Kirsten als Claudia, die weer inviel voor Sabrina, moesten aantreden tegen een jeugdspeelster. Deze meisjes speelden dit seizoen voor het eerst bij de senioren en moesten duidelijk aan de hogere snelheid wennen. Beide Biddinghuizer dames wonnen hun partij met groot gemak, waardoor de dubbels met een 3-1 voorsprong werden begonnen.

Weggeven en corrigeren
Jennie en Paul gaven hun eerste set weg, terwijl ze ruim voor hadden gestaan, maar zij corrigeerden dit op uitstekende wijze door zowel de tweede als de derde set met ruime cijfers naar hun toe te trekken.

De damesdubbel leek meer op een badmintonles voor de Hooglandse meisjes, dan op een werkelijke wedstrijd.

5 uit 3
De beide mixen werden uiteindelijk ook zonder problemen binnengehaald, waardoor Bas met 5 punten uit 3 wedstrijden volop meedoet voor de koppositie.

2 weken vrij
Bas is de eerste twee weken vrij en speelt pas zijn volgende wedstrijd op 26 oktober thuis in het Koetshuis tegen Eemnes. Helaas zal het team dan weer niet compleet zijn. Sabrina zal wel weer meespelen, maar omdat Jennie en Kirsten dat weekend afwezig zijn, zal wederom een beroep op Claudia worden gedaan en kan tevens haar vriend (George Luiken) laten zien dat de beste stuurlui niet altijd aan wal staan, maar ook wel in het veld.

Bron: BAS Badminton.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat