Home

BAS Badminton op weg naar kampioenschap

Biddinghuizen - 10 december 2013.  Na zeven wedstrijden en halverwege het seizoen staat het eerste team van BAS Badminton er uitstekend voor. De 8-0 overwinningen op 1 en 8 december waren overtuigend.

BAS speelt dit jaar in de hoofdklasse. Op 1 december was nummer vier Beca uit Arnhem de tegenstander. De vorige ontmoeting met Beca werd met 6-2 gewonnen. Ditmaal was het een knappe 8-0 voor BAS.

Zondag 8 december moest BAS badminton naar WSV Apeldoorn, de nummer 7 van de poule. Hier moesten punten gepakt worden. Eigenlijk was er nergens sprake van veel tegenstand, omdat de spelers van BAS badminton goed spel leverden. Ook hier werd met 8-0 gewonnen.

De nummer 2 van de poule liet punten lopen. BAS badminton staat nu met 16 punten los van de nr 2. En met 19 of 20 punten los op de nr 3. Het kampioenschap is op komst. Volgende week, zondag 15 december speelt team 1 om 12.00 thuis tegen Helios uit Utrecht (de nummer 2). Dit belooft een belangrijke en spannende wedstrijd te worden.

Zondag 15 december is het hoe dan ook weer "Super Sunday". Alle teams spelen die dag thuis. De jeugd om 9.30 en de senioren om 12.00 uur in Het Koetshuis.

Uitslagen dit weekend:
WSV Apeldoorn - BAS badminton 1 0-8
Leusder BC - BAS badminton 2 2-6
BAN hoogland - BAS badminton 3 6-2
Baarn - BAS jeugd1 6-2

BAS Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat