Home

BAS Badminton viert succesvol jubileum

Biddinghuizen - 2 juni 2008.  Afgelopen 23 mei heeft BAS Badminton haar 30-jarig jubileum gevierd middels een nachttoernooi.

Om 18.30 uur startte de jeugd het evenement. Met veel enthousiasme werden diverse shuttlevaardigheden beoefend. In de zaal was een parcourtje opgezet waarbij ze in groepjes van drie zoveel mogelijk punten moesten halen. Enkele voorbeelden waren blikken mikken, jeu de badminton, tempo slaan en zo ver mogelijk de shuttle wegslaan. Er waren velen die zichzelf verbaasden.

Boek
Na het jeugdparcours werd er met zijn allen genoten van een stuk taart. Alle leden ontvingen een jubileumshirt met daarbij een jubileumboekje. Om 21.00 uur waren de gebroeders Tjin Asjoe aan de beurt. In een klein uurtje gaven zij een demo weg en hielden ze iedere toeschouwer met een lach geboeid. Verschillende leden kregen tijdens deze demo de gelegenheid om hun kunsten te vertonen.

Nacht
Om 22.30 uur begon het nachttoernooi, 6 teams van 6 spelers, gemixt van jeugd, senioren, competitie, recreanten en oudleden namen het tegen elkaar op. De stemming zat er door de demo al goed in, de strijd kon losbarsten. Er werden zeer leuke en sportieve wedstrijden gespeeld waarbij iedereen lol had. Van de bank waren niet alleen de wedstrijden te aanschouwen maar konden er ook kiekjes vanuit het verleden bekeken worden welke middels groot scherm voorbij kwamen.

Rond 04.00 uur begon de vermoeidheid bij sommige toch wel in te treden maar dankzij de gezellige muziek, die zeer variërend was van après-ski tot rock, werden deze dipjes snel overwonnen.

Opfrissen
Het toernooi eindigde om 07.00 uur waarna een ieder zich even kon opfrissen om vervolgens om 08.00 uur lekker met zijn allen te ontbijten.
BAS Badminton wil graag alle deelnemers, toeschouwers, Joke en Suzanne van Het Koetshuis en sponsoren bedanken voor hun bijdrage en aanmoedigingen.

Sponsoren: Rabobank Flevoland, Vlaanderen Mailing & Copyservice, C1000 Biddinghuizen, GIBO Accountants en Adviseurs, Brandsma Metselwerken, Brood en Banketbakkerij Tietema, Huub van Bussel, De Kleine Huishoudbeurs, Sport 2000, Van Bemmel Bloemen, Klamer Fietsen, Keuken Divers, Heyboer BV, Joy4Life en Installatiebedrijf Hoogeveen.

BAS Badminton

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat