Home

30 Jarig Jubileum BAS Badminton

Biddinghuizen - 15 mei 2008.  Dit jaar bestaat BAS Badminton 30 jaar en met een nachttoernooi op 23 mei gaat dit gevierd worden.

Het toernooi is bestemd voor alle leden van BAS Badminton. Er zal gestart worden met de jeugd waarbij verschillende spelelementen aan bod gaan komen.

Nadat de jeugd zijn kunsten heeft vertoond zal BETA een demo verzorgen. BETA verzorgt verschillende vormen van Badminton entertainment. Deze demo zal starten om 21:00 uur en is voor iedereen toegankelijk, om kennis te maken met de sport en de vereniging BAS Badminton.

Na deze demonstratie zal het nachttoernooi voor de oudere jeugdleden en senioren van start gaan. De gehele nacht zullen 6 teams het tegen elkaar op gaan nemen. Tijdens het toernooi zal de sfeer er goed ingehouden worden met behulp van muziek, een diavoorstelling met kiekjes uit het heden en verleden en leuk badminton.

Het toernooi zal ’s ochtends om 8.00 uur beëindigd worden met een gezamenlijk ontbijt waar alle leden voor uitgenodigd zijn.

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: Rabobank Flevoland, Vlaanderen Mailing & Copyservice, C1000 Biddinghuizen, GIBO Groep, Brandsma Metselwerken, Brood en Banketbakkerij Tietema, Huub van Bussel, De Kleine Huishoudbeurs, Sport 2000, Van Bemmel Bloemen, Klamer Fietsen, Keuken Divers, Heyboer BV en Joy4Life.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat