Home

Succes voor BAS Badminton

Biddinghuizen - 10 december 2007.  Vorige week moest er door BAS Badminton uitgespeeld worden tegen Amersfoort 15.

Rik begon als eerste, er werd met veren shuttles gespeeld en Rik moest even hieraan wennen en de eerste set ging krap verloren, de tweede en derde set werden gewonnen.

Danny had ook even nodig om te wennen aan de shuttle, hij speelde een hele goede wedstrijd, maar verloor wel. Kim had een makkie, want de dame gaf de single op. Sabrina moest tegen een dame die veel tegenstand bood, maar Sabrina won wel.

De herendubbel werd verloren en de damesdubbel werd makkelijk gewonnen. De mixen werden nu gespeeld. Rik en Kim wonnen makkelijk, Sabrina en Danny speelden een 3-setter en in een mooie wedstrijd liepen zij ook met een brede glimlach winnend de baan af.

Eindstand 2-6.

Deze week werd er gespeeld tegen ’t Veen 3 waar tegen uit nog kansloos verloren werd met 6-2.

Rik speelde een overtuigende eerste set, de tweede set gaf de tegenstander meer druk, maar Rik wist hier goed mee om te gaan en won de wedstrijd.

Danny had het zwaarder, de eerste set was erg goed, maar in de tweede set kon hij dit goede spel niet voortzetten. In de derde set ging het gelijk op, maar ondanks goedspel was het niet Danny die winnend de baan afliep.

Sabrina speelde ondertussen haar single, de eerste set ging erg goed, de tweede set was onrustig, maar ze heeft wel gewonnen.

Kim moest de laatste single spelen, de eerste set werd gewonnen, in de tweede set werd de voorsprong die Kim had door de tegenstander weggewerkt en bij 20-20 moest de verlenging gespeeld worden, deze werd verloren.

In de derde set werd opnieuw de voorsprong opgebouwd, maar ook werd bijna opnieuw weg gegeven. Bij 14-14 ging Kim even gas geven en werd de wedstrijd gewonnen door Kim, tussenstand 3-1.

De heren mochten nu gaan spelen, Rik had problemen met zijn service, maar de wedstrijd liep verder helemaal goed. De tweede set werd iets beter geserveerd door Rik en er werd met gemak gewonnen. De damesdubbel werd gewonnen in een 3-setter, het spel was met vlagen goed en soms wat minder.

De mixen waren niet meer beslissend, want met de winst van de damesdubbel was de wedstrijd al gewonnen, 5-1.

Rik en Kim speelden een drie-setter, die werd verloren ondanks af en toe erg goed spel.
Sabrina en Danny konden het goede spel van vorige week niet voortzetten.

Volgende week speelt Badminton uit tegen Nijkerk en dat is de laatste wedstrijd van dit jaar.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat