Home

trainer BAS badminton seizoen 2018 2019

In het kort Erik Wolf en badminton

 In tegenstelling tot Azië is badminton in Nederland een ‘kleine’ sport. In mijn ogen zelfs wat ondergewaardeerd, want het is zo fantastisch!
Alles zit er in, uithoudingsvermogen, snelheid, wendbaarheid, tactiek, techniek en mentale kracht. Ik speel dit sinds mijn 9e, ondertussen is dit dus mijn 27e seizoen. Vervelen heeft het me nooit gedaan. Heb de jeugd doorgebracht bij Poona ‘81 wat later Bavero ‘96 werd in Oldebroek. Vanaf mijn 17e 4 seizoenen bij een club in  Heerde gespeeld, toen ongeveer 10 jaar bij BC’70 Veluwe in Epe. Vervolgens paar jaar iets rustiger aan gedaan, 2 klasses lager gespeeld, maar sinds vorig seizoen via een mooi jaar bij de club van Huizen ‘96 BV weer in de derde divisie beland, dit seizoen uitkomend voor Harderwijk ook in de derde divisie met als doel een klasse hoger halen. In Epe ooit 1 jaar tweede divisie kunnen en mogen spelen.

Ik woon in Dronten en speel de laatste jaren steeds vaker een extra avondje badminton bij BAS met een aantal spelers in het Koetshuis in Biddinghuizen wat erg goed bevalt. Fijne gemoedelijke club en sfeer, iedereen is welkom en je wordt er écht lekker fit van. Qua training viel er wel wat te winnen, dus ben ik met BAS overeengekomen vanaf september 2018 training te gaan geven. We zijn dus net een maandje bezig dus bij de groep aansluiten kan nog prima op de vrijdagavond! Voor meer info, zie WWW.basbadminton.nl

Met vriendelijke groet,
Erik Wolf

 

Jeugdtraining elke vrijdagavond 18.30 uur tot 20.00uur

Probeer het een racket ligt voor je klaar
Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat